مدارک لازم برای اخذ ویزا از کنسولگری اتریش

 

  پر کردن کامل فرم ویزا در هر قسمت و همچین امضای فرم

 


1- دوقطعه عکس 4.5*3.5 رنگی

2- اصل و کپی بلیت 

3- برنامه سفر

4- رزرو هتل

5-اصل و کپی صفحه اول پاسپورت

6-کپی ویزاهای شنگن ،انگیس ،آمریکا و کانادا

7- اصل و کپی از کلیه صفحات شناسنامه و ترجمه به زبان آلمانی

 8- اصل وکپی مدرک شغلی (برای اعضا هیت مدیره شرکت ، روزنامه رسمی  و برای کارمندان علاوه بر  روزنامه رسمی لیست بیمه تامین اجتماعی 6 ماه اخیر) به زبان آلمانی

9-روزنامه ر سمی که در خواست کننده  یکی از اعضا باشند یا سابقه 6 ماهه بیمه با  مهر مالی شرکت یا کار گزینی  به زبان آلمانی .

10-گردش مالی سه ماهه آخر با مهر بانک و مشخصات صاحب حساب با مانده حداقل400.000.000 ریال به زبان انگلیسی.

11-اصل و کپی سند ملکی با ترجمه  آلمانی با مهر دارالترجمه

12- بیمه مسافرتی برای طول مدت سفر

13-رزرو بلیت از طریق نسیم جهان پرواز

14-ضمانت نامه بانکی به مبلغ 500.000.000 ریال

 

برای فرزندان زیر 18 سال

 

در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می کنند ، اجازه خروج هریک از طرفین (ولی غایب)،

 به صورت محضری و ترجمه شده همراه  با مهر دارالترجمه به زبان آلمانی الزامی می باشد

JSN Sky template designed by JoomlaShine.com